2008-02-17: Blöta dragen i Kungsör, i februari!

Ja då har man gått och haft abstinens alldeles för länge, ingen riktig vinter så man kan pimpla i närheten men ändå har det varit för kallt för att dra ut och kasta, det spelar ändå ingen roll då alla fiskar står och tjurar på botten denna tiden på året.

Men idag var det alltså dags, abstinensnivån blev för hög så Storfiskare-Björn och Storfiskare-Anna tog sig en tur i Kungsör för att prova på lyckan. Storfiskare-Anna tjuvstartat redan igår men då blåste det och var allmänt kallt så det bev inte så lång stund.

Tror vi lyckades avverka ca 2 timmar idag, utan fisk som vanligt men vi hade väldigt trevligt. Storfiskare-Anna lyckades locka med en Utter upp till ytan, så vi hade lite kul åt det. Väldigt tur dock att den inte fick för sig att ta tag i draget leka med det, då hade vi fått annat att göra än att fiska.

Storfiskare-Björn hävdar fortfarande att det var fiskare som högg för honom med jämna mellanrum, sen att de inte följde med hela vägen hem spelar ingen roll...de högg!

Här kommer lite bilder från dagen som var helt underbar, varken kallt eller varmt...fick besök både av solen och vinden. Fiskarna uteblev, änderna klarade sig likaså svanarna.

image133

image134

image135

image136

image137

image138

Nu längtar både Storfiskare-Björn och Storfiskare-Anna efter våren/sommaren då vi ska dra upp de stora fiskarna. Storfiskare-Anna har redan en fiskeresa till Norge planerad, och med massa tur kanske det blir så att Storfiskare-Björn följer med på den, det vore jättetrevligt i alla fall och väldigt kul att äntligen få fiska lite annat än gädda och abborre.

RSS 2.0