2007-08-15: Mälaren

Då jag har lite bilder och så från de senaste fisketurerna så lägger jag upp dem nu.

Vi bestämde oss för att åka ut med båt på Mälaren för att försöka lura upp gammelgäddan, tyvärr så blev det en liten missbedömning med väder och vind så vi avbröt lite halvtidigt.

Missöden som att Storfiskare-Kapten-Matte hade glömt ankaret hemma gjorde inte det hela bättre. Vi stannade dock till på en liten ö där vi tänkte att man skulle kunna få nått med kastspöna men vi misstog oss rejält, vågorna lurade bort fisken och det enda som vi fick upp ur vattnet var en stackars mört som högg på mete. Men vi hade kul att vi planerar en ny resa lördagen den 25/8, då jäklar ska vi håva upp fisk som aldrig förr.

Dagens postiva kan vi helt klart, utan någon som helst betänketid erkänna att Kanelgifflarna som Storfiskare-Per tog med sig var, aldrig har de smakat så mumsigt.

Dagens fångst:
Storfiskare-Björn: 1 mört
Storfiskare-Per: 0
Storfiskare-Kapten-Matte: 0

Dagens förlorat:
Storfiskare-Björn: Plastpåse att sitta på som flög i vattnet.
Storfiskare-Per: Bottennapp som resulterade i förlorat drag.

Se så glad Storfiskare-Per (mannen med skägget i fören) ser ut på väg ut. Storfiskare-Kapten-Matte bara skrattar och vet att Storfiskare-Per kommer bli sjösjuk.
image2

På hemvägen så tyckte inte Storfiskare-Per att det var lika roligt, påstod att det haglade och så vidare. Storfiskare-Björn som satt allra längst fram fick ont i magen av att skratta.
image3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0