Årets nästkommande fisketur planeras.

Jaha nu är det snart dax att fiska igen, nappat dåligt senaste tiden så vi måste göra någonting åt detta.

Storfiskare-Björn är lite sugen på att prova på lyckan i Ånnaboda, närmare bestämt Ånnabodasjön. Ni kan läsa mera om fisket där här http://www.kedjeasensfisk.se/Sidor/Kilsbergen.html så är det nån som varit där så får ni gärna tips om fisket där.

Storfiskare-Mankan lindar sina flugor och bygger pimpelspön samtidigt som han muttrar att dit ska man inte åka utan man ska åka till Villingsberg istället, men han har fortfarande inte visat upp några stora skalper så jag tvivlar på att han vet vad han pratar om...här ska fiskas med motstånd!

Så vilka är sugna på att haka på i helgen, funderar på lördag...Storfiskare-Per tvivlar på att han har tid med det, Storfiskare-Mankan väntar på nästa istid, Storfiskare-Blomman eller Storfiskare-Kapten-Matte kanske?

Texten på deras hemsida lockar måste jag säga "Vi kommer att åter igen att under en tid köra ut grövre regnbåge. Det är riktiga fighters och jag uppskattar att medelvikten blir omkring 4 kilo. Vi utfärdar därför nappvarning, små barn och svaga individer bör inte fiska i våra vatten en tid framåt." Tyvärr är vi som skriver på denna sida svaga individer så vi bör kanske inte fiska ändå?

Annars så händer det inte så mycket, en resa till Västerås ska troligen hinnas med i veckan då Storfiskare-Björn och Storfiskare-Per tänkte shopa loss lite på Berras Outdoor (http://www.fishit.com) man kan aldrig få för mycket saker. Glömde kanske skriva det i tidigare inlägg att Storfiskare-Björn inhandlade en ny fiskkniv, tyvärr har han inte fått användning för den än då fisken uteblivit.

Kommentarer
Postat av: Storfiskare-Kapten-Matte

har lagt ner fisket, vädret har något emot mig..

2007-08-27 @ 17:06:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0