Nya helgplaner.

Igår var en bra dag för Storfiskare-Björn och troligtvis Storfiskare-Per också för den delen. Efter att ha jobbat hårt i massa timmar på jobbet så kände vi för att koppla av med att åka till Västerås och besöka Berras Outdoor, dsv. www.fishit.se, mest bara för att kolla in hur det var där en Storfiskare-Björn ville även ha nått nytt drag för att fiska gädda med.

Det slutade med att Storfiskare-Björn kom hem med 7 stycken nya wobblers och ett Abu Garcia skeddrag. Det var utförsäljning på Broman-wobblers så det blev 5 stycken sådana och sedan en Zalt och nån annan. Funkar inte dessa så lägger vi ner allt...inte. Kommer senare i bloggen visa bilder och skriva vad det är för utrustning som jag använder och även visa bilder på mina storfiskare-kompisar använder.

Nya planer för helgen var det ja, vi ansåg det inte tillräckligt för oss storfiskare att bara åka bort på lördag till Ånnaboda utan tänkte slå på stort att köra två dagar i Kloten enligt förslag från Storfiskare-Per. Senare idag (när alla sjusovare vaknar) så tänkte vi ringa runt lite för att kolla upp möjligheterna till att fiska och övernatta i Kloten eller i närheten av Kloten i alla fall. Enligt sago så ska det finnas både regnbåge, öring, rödning, gädda och abborre tillgängligt i trakterna där.

Om det nu blir så att Storfiskare-Björn och Storfiskare-Per genomför denna lilla helgsemstertrip så kommer det givetvis att förevigas med många bilder, troligen många bilder där vi håller upp fiskar över 5 kilot som vi fångat...en och annan snorgärs med huggtänder kan komma med på kort. Tyvärr så får inte fisken väga över 5 kilo då Storfiskare-Björn köpte en fiskvåg igår även som är graderad upp till 5 kilo.

Då hantverkarna hemma hos Storfiskare-Björn inte är lika rappa som en vrålhungrig regnbåge så finns ingen möjlighet att lägga in bilder ifrån senaste fisketuren här än, men det kommer det kan jag garantera.

Kommentarer
Postat av: Storfiskare-Per

Yeaaah hoppas på en bra helg. Tyvärr tvivlar jag ärligt talat på fisket men ändå :)
skitfiske på dig Storfiskare-Björn

2007-08-31 @ 10:34:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0