2007-11-10: Blöta dragen i Kungsör

Storfiskare-Björn har ännu inte hunnit blöta de nya dragen, eller ja de bättre begagnade dragen som köptes av en kille på ett fiskeforum så idag kände han att det var dags.

2 minus ute och Storfiskare-Björn packar ner fiskesakerna, klär sig varm och åker iväg. Första anhalten blev Jormas Fiske (skitfiske) i Köping för att köpa maggots. Tänkte att man kan ju lika gärna meta lite samtdigt som man kastar drag. Kollade först lite i butiken men tog inte lång tid innan man insåg att butik är lika kass som vanligt, även om Jorma verkade ha uppdaterat sitt betessortiment med Jerk-saker och Savage Gear vilket kan vara intressant till nästa år.

Köpte i alla fall maggotsarna och åkte sedan iväg till Kungsör för att kasta lite ifrån bryggorna nere vid KKKK, Kungsörs Kungliga Kanot Klubb där även Storfiskare-Björn varit medlem i yngre dagar. Snön låg kvar på marken och gjorde Storfiskare-Björn påmind om att det lär bara halt ute på bryggorna. Här halkades inget i alla fall och Storfiskare-Björn fick möjlighet att kasta i flötet och meta lite samtidigt som han provade Rapala Skitter Propen, mest för att se hur den går i vattnet och arbeta in lite teknik på invevningen.

Då fisken står djupt i dessa kalla vatten så är det inte så troligt att man får fisk med poppers, men nu har man i alla fall sett hur de fungerar och Storfiskare-Björn var nöjd efter en timme...fisken uteblev på metet oxå men vad gjorde det, Storfiskare-Björn hade fått fiska med spinnspöt för troligen sista gången i år.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Halloj killen! Jo då det är bra med mig. Lite trött och så men va fasiken första lediga helgen på ett tag så känns skönt att inte behöva jobba idag. Och snö är det ju ute också. Synd bara att det är för lite för att dra fram pulkan och ta sig ett vrålåk i backarna. Hur är det själv? Bamse kram

2007-11-10 @ 18:55:05
URL: http://justbe.blogg.se
Postat av: Veronica

Ahh det var trevligt. Vill komma och hälsa på dig, Jessie och Per så snart jag bara kan! Dock skulle jag vilja komma över en hel dag så det inte bara hastas igenom!

I helgen är det skjutdörrarnas dagar. Skall försöka få upp dem så allt i hallen är klart innan jul. Själv då?

2007-11-27 @ 10:47:11
URL: http://justbe.blogg.se
Postat av: Veronica

Ohh ja om det berörde! Hoppas ni får massa kul. Själv har jag sovit bort mermängden av dagen. Resterande del har gått åt till skjutdörrarna som för övrigt vart bra. =) Hoppas ni får massa trevligt ikväll!Sorry att jag inte kom.

2007-12-01 @ 20:12:33
URL: http://justbe.blogg.se
Postat av: Veronica

Nu får du skriva ett nytt inlägg!! Ser att det bara är jag som är modig nog att komentera här inne. =) Hoppas helgen vart fin! Själv är jag minst lika död som jag var innan men man kämpar på då man vet att brevet som kommer i slutet på månaden kommer inehålla någon siffra mer än innan :)

2007-12-05 @ 17:42:37
URL: http://justbe.blogg.se
Postat av: Veronica

Mmm i know. Men skönt att få vara så där pissigt sur ibland också. Skönt att rensa luften på någe vis! Hoppas allt är bra med dig vännen!

2008-01-05 @ 18:04:21
URL: http://justbe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0