Nya inköp.

Igår så föreslog Storfiskare-Per att vi skulle åka och köpa nya fiskesaker och det kan man ju inte tacka nej till.

Storfiskare-Per's pappa, vi kan kalla honom....Storfiskare-Pers-Pappa plockade upp Storfiskare-Per och Storfiskare-Björn för en biltur till det mörkaste delarna av Sverige...nämligen Skinnskatteberg. För er som undrar varför i helvete man åker dit så kan jag meddela att det finns en sportbutik som tidigare hette Rune's fiske och hade just nu rea på fiskesaker, och rea betyder att det är jävligt billigt att handla!

Storfiskare-Per har sedan en tid planerat att köpa en ny rulle så det var det primära målet för honom, Storfiskare-Pers-Pappa skulle fylla på med ny lina och Storfiskare-Björn skulle tjacka lite nya drag då det verkar vara förbrukningsvara.

Efter mycket letande och klämmande på rullar så hittade Storfiskare-Per den som han vill ha, det blev en Daiwa Laguna 2000 med Fireline-lina....priset var nedsatt från 2000:- till 795:- vilket får anses helt ok.

image69

Storfiskare-Pers-Pappa fyllde på med sin lina och Storfiskare-Björn köpte två stycken Super-Vibrax drag från Blue Fox...ett 6gr och ett 8gr om han inte supit bort minnet.

Då Storfiskare-Per vill prova sin nya rulle så tänker vi bege oss ut på en snabb fisketur idag, försäljaren lovade dyrt och heligt att Storfiskare-Per skulle kasta 25 meter längre....minst. Bilder och berättelse kommer väl kanske ikväll då...har hört att det ska finnas fin fin brax där vi ska fixa, stället håller vi hemligt tills vidare då vi inte vill att folk ska dit och tjuvfiska innan oss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0