2008-03-31: Kvarnsjön

Då var det dax igen för Storfiskare-Björn att blöta dragen. Laddad som tusan efter att ha suttit på jobbet så drar han iväg till Arboga och Kvarnsjön för att leta upp ett hett ställe som an kollade ut i höstas. När han kommer dit så möts han av denna synen:

image164


Just det, is överallt och det är bara konstatera faktumet att det blir väldigt svårfiskat. Stannar kvar ett tag i alla fall och fotar lite roliga saker.

image165


På platsen så finns det en fin grillstad, här kanske vi kommer grilla korv i sommar vad vet jag?

image166


Ett mycket fint vindskydd finns att tillgå, vem känner för övernattning här?

image167


Storfiskare-Björn slänger sig i bilen och åker bort till kanalcafét istället där han fiskade tillsammans med Storfiskare-Per och Storfiskare-Anna för ett tag sedan istället. Här finns det ingen is i alla fall så det får duga för dagen. Som alltid så måste man ha med sig nått när man fiskar förutom utrustningen, denna gången bestod det av kanelgifflar och cola.

image168


Vass, där trivs gäddorna så Storfiskare-Björn dänger på med Super-Vibrax i oliak färger.

image169


Det nappar inte ens när Storfiskare-Björn tar fram sin giftiga "Predator" som han vill kalla den, en Zalt som ser ut som en arg bäver eller nått...kanske skrämmer den de små stackars gäddorna som finns i sjön?

image170


Efter en och en halv timmes dängande med dragen åt alla håll så ger Storfiskare-Björn upp och beger sig hemmåt...kan inte nån lägga in sin båt nu så vi kan få möjligheten att fiska från lite bättre ställen...inte lika roligt när det inte nappar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0