2008-03-16: Kvarnsjön

Vi kunde inte hålla oss, vi skulle ut och fiska helt enkelt.

Storfiskare-Björn, Storfiskare-Per och Storfiskare-Anna packade ner sina svärd och åkte iväg till Arboga, närmare bestämt Kvarnsjön eller Kvarnfallet (kalla det vad ni vill) för att lura upp de fina fiskarna.

Kylan hängde i luften och vinden piskade lite smått i ansiktet när vi riggade upp oss för att inleda fisket. Vi ställde oss på rad och började kasta. Humöret var på topp som vanligt när vi är ute och fiskar även om vi aldrig räknar med att få upp nått.

Storfiskare-Per ljuger om att en fisk följt efter hans drag i varje kast nu i början och Storfiskare-Björn är inte sen att haka på det och påstår att en gädda är efter hela tiden. När Storfiskare-Björn säger detta (på 4e kastet för dagen) så ser han hur en gädda faktist följer efter draget och ett vevstop senare så smäller det till. Utan att tänka på hur slirbromsen är ställd så gör han ett mothugg liknande flygande svanen för er som vet vad det är. Gäddan lossnar givetvis i hugget men sprattlar på ytan ett tag innan den försvinner ner i vattnet.

Storfiskare-Björn och de andra tror knappt sina ögoin och skrattar högt ett tag åt det sjuka som helst, sen fortsätter vi fiska.

Några tepauser och utprovning av olika drag under dagen så kommer vi fram till att gäddan måste ha skrämt bort övrig fisk då det inte nappar alls. Vi kan konstatera i alla fall att Super Vibrax fungerat som vanligt för Storfiskare-Björn då det var det som gäddan, som kanske var på 450gr bara högg på.

Bilder kommer senare.

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Godmorgon!
Hoppas du får en bra dag :)

2008-03-18 @ 08:00:35
URL: http://rebeccaasv.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0