2007-08-18: Sundsjön

Vi fick blodad tand senast vi var vid Sundsjön så denna fina lördagsmorgon så bestämde sig Storfiskare-Björn och Storfiskare-Per för att bege sig dit igen, Storfiskare-Per hade vid tillfället aldrig fiskat i Sundsjön då.

Erfarna storfiskare som vi är så begav vi oss ut rätt så tidigt, hade med oss kaffe och mackor med rostbiff och ost på, det tackar vi Storfiskare-Per för. Storfiskare-Björn bidrog till stråt med lite kakor.

När vi kom dit så var vi helt själva vid sjön, perfekt läge för att tjuvfiska kan man tro men hederliga människor som vi är så hade vi skaffat fiskekort även denna gången.

Dagen började bra med en fin fångst av Storfiskare-Björn, tyvärr blev inte kampen så lång som Storfiskare-Björn hade hoppats på då fisken var morgontrött.
image6

Sedan så var det dax för Storfiskare-Per att briljera med en fin regnbåge, han visar även upp på bilden årets fiskemode i form av blå/röda träningskläder...allt för att fånga fiskens uppmärksamhet. Då Storfiskare-Per är lite finkänslig av sig och inte ville slemma ner sig genom att ta död på fisken så gick den äran till Storfiskare-Björn. Fisken ropade på hjälp i form av nått konstigt läte men ronden blev kort för den.

image11

Här ser vi hur Storfiskare-Björn fångar sin andra regnbåge för dagen. Dagen till ära så hade vi håv med oss och Storfiskare-Per gjorde ett starkt jobb med den när han hjälpte Storfiskare-Björn upp med fisken.

image7

Denna regnbågen var snäppet fetare om magen än de vi fått tidigare.
image8

image9

Här ser vi hur Storfiskare-Per bittern försöker fånga en till regnbåge, han har precis tappat en på orutin och har förhoppningsvis lärt sig utav sina misstag.

image10

Dagens fångst för Storfiskare-Björn, precis vad man får ta upp på en dag om man är laglydig.

image12

Tills slut så var vi inte ensamma vid sjön längre, vi invaderades utav ett par stycken som flugfiskade och då dog fisket totalt för oss, vi roade oss med att dricka upp kaffet, äta mackor och kakor för att sedan avsluta med att Storfiskare-Björn rensade dagens fångst och vi åkte hemmåt.

Efter vi fiskat klart så skjussade Storfiskare-Björn hem Storfiskare-Per till Storfiskare-Per's-Pappa som tillagade regnbågen som Storfiskare-Per fått upp till kvällsmat. Storfiskare-Björn åkte hem och frös in sin fångst så för tillfället ligger det 3 stycken fina regnbågar där och väntar på att bli kvällsmat.

Dagens fångst:
Storfiskare-Björn: 2 regnbågar, 2 abborrar.
Storfiskare-Per: 1 regnbåge.

Dagens förluster:
Storfiskare-Björn: Tappade 2 abborrar och missade ett hugg på en regnbåge.
Storfiskare-Per: Tappade en regnbåge precis när den skulle tas upp.

Kommentarer
Postat av: Storfiskare-Mankan

Tur inte jag fiskat i sundsjön i år, då hade ni inte fått lika många pojkar..

2007-08-23 @ 22:07:22
Postat av: Storfiskare-Björn

App app app det brukar låta så ja, men du går ju och väntar på nästa istid bara för att kunna pimpla men se det går inte, för då har vi fiskat slut på all fisk.

2007-08-24 @ 07:15:30
URL: http://storfiskare.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0