2007-08-24: Kvarnsjön

Jaha då var det fredag, vilket betyder mysa i soffan och kolla på film...? Eller så drar man ut och fiskar direkt efter jobbet för att tjuvträna lite inför fisketuren i helgen.

Lönen kom in på kontot idag och vad vore en inte bra då om en tripp till fiskeaffären för att spendera upp minst halva lönen? Jo jag visste väl att ni skulle hålla med, så Storfiskare-Björn åkte förbi fiskeaffären och köpte 4 nya drag till imorgon, en ny fiskelåda (igen) och lite gäddtaffsar modell bra. Och för att inte vara oförskämd emot dragen så åkte man ju självklart ut på en fisketur. Denna gången så blev det till att prova Kvarnsjön utanför Arboga där Storfiskare-Mankan hade tipsat om ett ställe.

Tyvärr så såg det smultronstället ut såhär just nu.
image13

Dvs inte helt lätt att kasta ut utan att fastna i nån näckros på väg tillbaka. Kastade ett par kast i alla fall men vågade mig sen inte på nått mera då jag inte ville bli av med ett nytt drag redan så åkte vidare till ett annat ställe vid Kvarnsjön, även kallat Kvarnfallet men fick inte upp någonting där heller.

Så ingen fisk idag, men heller inget förlorat så ser ändå positivt på tillvaron.

Storfiskare-Per skulle kanske fiska på krogen ikväll istället så han bangade på turen idag, var mera sugen på nån gammelgädda tydligen som den torsk han är.

Återkommer med en rapport imorgon hur det går för Storfiskare-Björn och Storfiskare-Kapten-Matte ute på Mälaren...vi räknar i alla fall med minst 1 gammelgädda, 2 fina Gösar och en mindre haj...vi får väl se.

Kommentarer
Postat av: Storfiskare-Kapten-Matte

hehe vi ska först slås med en massa ankor å typ hela kungsörs befolking! :P
så vi får se om vi överlever!

2007-08-25 @ 00:17:23
URL: http://www.mattes.dk
Postat av: Veronica

Var glad över att det inte simma sådana där fulfiskar i era fiskvatten! För skulle ni fånga en sådan fulfisk-verro så skulle ni garanterat få er ett fisköga! =)

2007-08-25 @ 17:48:25
URL: http://justbe.blogg.se
Postat av: Storfiskare-Björn

Veronica: Ahhh inget fisköga, snälla låt och slippa? :)
Storfiskare-Kapten-Matte: Vi överlevde...men det var inte mycket mer än så.

2007-08-25 @ 18:35:52
URL: http://storfiskare.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0